Na podwieczorek.

Dużo wyjazdów.
Dużo kalorii.
Ale jak się temu oprzeć?:)
Jednak w domu już zdrowo. 


Jogurt grecki na chrupiąco
pół dużego jogurtu greckiego
1 saszetka Bakkaland Up:
crunch
migdały łuskane
chipsy bananowe
rodzynki (których nie lubię, ale tutaj dodają słodkości)

Nakładać warstwami - raz jogurt, raz chrupki. 

14 komentarzy:

  1. bardzo fajny pomysł na zdrową przekąskę:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Super podwieczorek i niezły kopniak energii!

    OdpowiedzUsuń
  3. taki podwieczorek to ja rozumiem. Niebo w gębie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Takie smaczne podwieczorki to ja bardzo lubię! :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Świetny ten podwieczorek :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Bardzo fajny pomysł na podwieczorek. Co tam kalorie, ważne, że smaczne ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. u mnie tak wyglada sniadanie ;) ze swiezym bananem na przyklad. pyyycha :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Znam ten ból wyjazdowych pokus i nadmiaru kalorii, ale co tam :P
    A deser wspaniały - lekki i smakowity, to lubię :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Mniam mniam taki jogurcik :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Lubię dania o różnorodnych fakturach - to na pewno takie jest. Gęsty jogurt, chrupiące migdały, ciągliwe rodzynki, twardawy banan. Ja dorzuciłabym jeszcze jakieś owoce, np. nektarynki, żeby wnieść odrobinę świeżości albo czekoladę, dla słodyczy. Danie idealne na deser, podwieczorek, śniadanie, lekką kolację. Uwielbiam, jak chrupie.

    OdpowiedzUsuń
  11. Witaj. Zapraszam po wyróżnienie "One lovely blog award". Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  12. piękny i smakowity ten deser :) muszę sobie też taki fundnąć :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger