Jabłuszko z miodem.

"Czerwone jabłuszko po ziemi się toczy..."


Jabłuszko z miodem
duże jabłko
2 łyżki miodu
kilka kropel soku z cytryny
łyżka startej czekolady

Jabłuszko pokroić na mniejsze kawałki.
Skropić sokiem z cytryny.
Polać miodem i wymieszać.
Posypać czekoladą.

21 komentarzy:

  1. ja ostatnio dostałam przepis od greka ! :) mandarynki polane miodem odstawić na 10 min, mmmm polecam !:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Mmmmmm mam miód, nie mam jabłek ale mam gruszki!:)

    Pięknie musi pachnieć...

    OdpowiedzUsuń
  3. Jedno z najlepszych połączeń:), Kocham jabłuszka:)

    OdpowiedzUsuń
  4. idealny deser-a ze uwielbiam jabluszka wchlonelabym cale wiaderko tego przysmaku:)

    OdpowiedzUsuń
  5. Pycha, zaraz lecę sobie zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Pycha! Mnie brakuje jedynie cynamonu:)

    OdpowiedzUsuń
  7. Zamiast śniadanka z kanapek - jestem za :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Mało skomplikowana sprawa, a taka pyszna! :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Proste, pyszne i z miłością:)

    OdpowiedzUsuń
  10. jaki fajny, genialny w swej prostocie przepis:) w sam raz na zimowe wieczory :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Najlepsze wyjście, kiedy ma się ochotę na coś słodkiego, ale nie ma czasu na przygotowanie ciastek itd :D

    OdpowiedzUsuń
  12. Proste i wspaniałe :) już mam ochotę :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Proste i wspaniałe :) już mam ochotę :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Pyszny jesienny deser i jak apetycznie wygląda.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger