Krakersy z łososiem.

Tak.
To przeziębienie.
:(


Krakersy z łososiem 
krakersy
łosoś wędzony
ogórek świeży
feta (dla mnie bez, dla nich z )
sól, pieprz
bazylia świeża

Na krakersach układać kawałki łososia.
Na to kawałki fety.
Ogórek pokroić w półplastry i układać na fecie czy łososiu.
Doprawić solą i pieprzem ogórka.
Podawać z bazylią.

11 komentarzy:

  1. Dusiu, Dusiu! zdrówka życzę ;**

    OdpowiedzUsuń
  2. Dużo zdrówka moja droga ;*
    Jak ja dawno nie jadłam krakersów... fajny pomysł na przekąski :-)

    OdpowiedzUsuń
  3. Witaj w klubie. Tutaj przeziebienie na calego. Prawdopodobnie nawet bym nie poczula smaku tych pysznych krakersow :(

    OdpowiedzUsuń
  4. Takie karnawałowe żarcie, ale to już po :(
    Zdrówka!

    OdpowiedzUsuń
  5. Świetna przekąska :) Idealna na imprezy.

    OdpowiedzUsuń
  6. Bardzo lubię krakersiki z dodatkami. A jadłaś z czosnkowym żółtym serem? :)

    OdpowiedzUsuń
  7. To coś na moja kolejną imprezę ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Też lubie robić różne takie kombinacje z krakersami, wyglądają super :-)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger