Ser brie z winogronem.

Kwiecień.
Plecień.
Deszcz i zimno.


Ser brie z winogronem
ser brie
czerwone winogrona

Ser brie pokroić w trójkąty.
Nabić na wykałaczki.
Na ser nabijać po jednym czerwonym winogronie.


23 komentarze:

  1. Nie lubię takiej przeplatanej pogody. Łatwo można się rozchorować...
    Przyznam, że jak lubię ser pleśniowy, to jeszcze nie jadłam go z winogronem.

    OdpowiedzUsuń
  2. ser i winogrona to przepyszne połączenie. strasznie współczuję Ci takiej pogody w kwietniu, bo u mnie choć padać powinno cały czas, to świeci pełne słońce i wieje wiosenny wietrzyk, nie wyobrażam sobie teraz śniegu :/

    OdpowiedzUsuń
  3. Mmmm...i do tego dobre wino :)

    OdpowiedzUsuń
  4. I kolejny raz żałuję, że jestem uczulona na ser pleśniowy i nawet nie wiem jak smakuje...

    OdpowiedzUsuń
  5. świetnie się sprawdzi jako przystawka :) brie jest do tego najlepszy.:)

    OdpowiedzUsuń
  6. bardzo pyszna przystawka i przekąska!

    OdpowiedzUsuń
  7. Elexis a ja tam nie lubię tego sera w ogóle, ale dla innych mogę zrobić :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Skoro nie lubisz to jest to jakieś pocieszenie - pewnie też bym go nie polubiłam, nie mam czego żałować:D

      Usuń
    2. 'nie polubiła' miało być:)

      Usuń
  8. Nie próbowałam tak jeszcze. ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. Jak mówi koleżanka "W polszcze jest tak: pada deszcz, pada śnieg". Cóż, taki nasz los :)
    A przystawka w bardzo francuskim stylu... fajne :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Idealna przekaska na seans filmowy z ukochanym:)

    OdpowiedzUsuń
  11. W sam raz na jeden raz.Pycha

    OdpowiedzUsuń
  12. szybko, kiedy goscie na schodach ;D

    OdpowiedzUsuń
  13. U mnie dzis bylo prawie 20 stopni, chcesz to chętnie oddam z 5 ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Szybko i smacznie, podoba mi się!;)

    OdpowiedzUsuń
  15. prosto.szybko.efektownie -podoba mi się :D

    OdpowiedzUsuń
  16. Szybkie i pyszne koreczki, super przekąska! Wygląda świetnie... I to połączenie smaków jest wspaniałe.

    OdpowiedzUsuń
  17. Proszę jakie proste koreczki, a jak ładnie wyglądają, fajny pomysł :-)

    OdpowiedzUsuń
  18. Prostota, choć wyrafinowana smakowo, smakuje chyba najlepiej ;]

    OdpowiedzUsuń
  19. No proszę, takie proste, a takie eleganckie:)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger