Arbuz z borówkami.

I choć nie lubię.
Arbuz, a fe!
Innym zrobiłam:)
Arbuzowe serduszka z borówkami
arbuz i borówki
arbuz
borówki

Przy użyciu foremki w kształcie serca wycinać z arbuza serduszka.
Włożyć do miseczki i posypać borówkami.

13 komentarzy:

  1. Nie pogardziłabym takimi arbuzowymi serduszkami :D

    OdpowiedzUsuń
  2. A ja uwielbiam wszystko co arbuzowe :)
    Serduszka wyglądają uroczo!

    OdpowiedzUsuń
  3. Cudne! Dusiu, nie lubisz arbuza??? Szok! ;P

    OdpowiedzUsuń
  4. A ja lubię arbuzy :) Bardzo ładnie ten deser owocowy wygląda :) Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  5. Wystarczy wyciąć serduszka, a od razu lepiej smakuje :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ale urocze serduszka:-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Piękne serca:) Swoją drogą uwielbiam arbuza:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ja też nie lubię, i lubię Cię za to bo nie jestem sama w nielubieniu:D ale serduszka pomysłowe

    OdpowiedzUsuń
  9. Ja też za arbuzem nie przepadam,chociaż w ciąży się nim zajadałam ;) zganiam to na burzę szalejących hormonów :-P
    Pomysł ciekawy-nie wpadłam na to żeby wycinać kształty z arbuza,a dzieciaki by się cieszyły ;)
    pozdrawiam m.z.

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger