25 września 2012

Sok z marchewek i jablek.

Jesień.
Ma kolor.
Pomarańczowy.
Sok z marchewek i jabłek


4 marchewki
2 jabłka

Marchewki obrać, przekroić na pół.
Jabłka obrać ze skórki, usunąć gniazda nasienne.
Wyciskać sok z marchewek i jabłek przy użyciu sokowirówki.
Przelać do szklanki i podawać ze słomką.

Użyłam robota kuchennego Kasia firmy MPM, który testuję. 



14 komentarzy:

  1. Uwielbiam. Ale u mnie proporcje są odwrotne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Marchewka+jabłko - moja ulubiona wersja:) Niezły soczek wychodzi też z dodatkiem pietruszki i selera:)

    OdpowiedzUsuń
  3. bardzo lubię sok z marchwi, a z jakblkiem..:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Bardzo lubię i bardzo często robię:)

    OdpowiedzUsuń
  5. najpyszniejszy polski sok :)
    w te wakacje również odgrzebałam na strychu sokowirówkę i raczyłam się takimi sokami :)

    OdpowiedzUsuń
  6. uwielbiam, taki mi mama zawsze robiła jak mała byłam:D

    OdpowiedzUsuń
  7. hee zabawne ;) nigdy nie zrobiłam sobie sama takiego soku, w sumie mój błąd.

    OdpowiedzUsuń
  8. Ha robię identyczny sok polecam jest przepyszny:))

    OdpowiedzUsuń
  9. Chyba muszę zainwestować w sokowirówkę :)

    OdpowiedzUsuń

Anonimie podaj swoje imię.
Zachęcam do dzielenia się zdjęciami dań zrobionych z mojego bloga na fanpagu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...