Serduszka czekoladowe z bananem

Różowe goździki.
Szarlotka na ciepło.
Spacer po Starym Mieście.
Pocałunki.
7dmy dzień miesiąca.
Nasz dzień.
Serduszka czekoladowe z bananem
ciasteczka z ciasta francuskiego, serduszka czekoladowe z bananem, ciasto francuskie
ciasto francuskie
kilka bananów
płatki migdałów
krem czekoladowy

Z ciasta francuskiego wykrawamy serduszka.
Smarujemy je czekoladowym kremem.
Banany kroimy w plasterki i układamy na kremie.
Posypujemy płatkami migdałów.
Pieczemy ok.15 minut w temp. 180st.C.


15 komentarzy:

  1. Fajnie to wygląda:D będę musiala to wykorzystać dla mojego ukochanego:D

    OdpowiedzUsuń
  2. ooo, 7 to szczęśliwa cyfra! widzę Dusiu, że dla Ciebie i Pava bardzo szczęśliwa!
    słodkie serce :)

    OdpowiedzUsuń
  3. 7-ka to też moja-Nasza magiczna liczba! Najlepszego!

    OdpowiedzUsuń
  4. Ten kremik czekoladowy to gotowy czy sama robiłaś?;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak widać, mnogość wpisów nie idzie w parze z jakością...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. a jednak nie mozesz się oprzeć by tu zaglądać:)

      Usuń
  6. Musi być przepyszne to serduszko! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Mmmm pycha! Miałam taki talerzyk w dzieciństwie:) Ile wspomnień...

    OdpowiedzUsuń
  8. Świetny pomysł na szybkie, słodkie małe co nieco.

    OdpowiedzUsuń
  9. Rozkoszne :) Takie domowe i słodziutkie :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger