Jajka z łososiem i majonezem

Sny i pragnienia.
Szare i kolorowe.
Jajka z łososiem i majonezem
jajka, jajka z łososiem, jajka z łososiem i majonezem, jajka faszerowane
kilka jajek
plastry wędzonego łososia
majonez
natka pietruszki
sól, pieprz

Jajka włożyć do zimnej wody i jak zawrze gotować jeszcze 8 minut, aby były na twardo.
Wyjąć i przelać zimną wodą.
Obrać ze skorupek, przekroić na pół i posypać przyprawami.
Na każdej połówce układać po łyżeczce majonezu, kłaść kawałek łososia i ozdobić natką pietruszki.
jajka, jajka z łososiem, jajka z łososiem i majonezem, jajka faszerowane
jajka, jajka z łososiem, jajka z łososiem i majonezem, jajka faszerowane



10 komentarzy:

  1. Uwielbiam łososia...gości na moim stole bardzo często od zupy rybnej po łososia wędzonego na fińskim piraku...cudo!
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  2. prezentują się obłędnie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. pięknie wyglądają i smakują:)

    OdpowiedzUsuń
  4. wszystko co uwielbiam :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jajka z łososiem są bardzo smaczne, koniecznie trzeba wypróbować:)

    OdpowiedzUsuń
  6. Jesli smakuja tak jak wygladaja to biore je w ciemno :) zreszta jajko i losos to dobrana para :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Lubie takie przystawki :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis podziel się zdjęciem na email lub fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger