Spotkanie z QAFP w Sopocie

2 sierpnia zostałam ugoszczona na spotkaniu Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego, które odbyło się w hotelu Sheraton w Sopocie. W imprezie z cyklu "Jakość jest sztuką - spotkanie z QAFP" udział wzięli: prezes UPEMI Wiesław Różański, Ambasadorowie QAFP- Paweł Królikowski i Piotr Machalica, Mistrzowie Kuchni QAFP - Dariusz Zahorański, Adam Michalski i Carlos Gonzalez - Tejera.






System QAFP dostarcza konsumentom najwyższej jakości wyroby, tym samym dbając o jakość życia Polaków. Wyroby ze znakiem QAFP dostępne są  ponad 1000 sklepów w całej Polsce m.in. w Piotrze i Pawle, Realu czy Almie. Produkty ze znakiem nie należą do najtańszych, ale gwarantują najwyższą jakość.
"Jakość pamięta się o wiele dłużej niż cenę". Gucci
Po konferencji prasowej mogliśmy przekonać się o walorach smakowych mięsa o najwyższej jakości, które zaserwowali nam Mistrzowie Kuchni  QAFP.




















Pamiątkowe zdjęcia z Pawłem Królikowskim i Piotrem Machalicą oraz Asiejką i Ewcią.


Dziękuję za możliwość przyjścia na świetnie zorganizowane spotkanie :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis podziel się zdjęciem na email lub fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger