Surówka z kolorowych marchewek

Kolorowe marchewki są przepiękne - zobaczcie, jak prezentowało się marchewkowe tagliatelle. Kolorowe marchewki to prastare odmiany marchwi. Chrupcie marchewki na zdrowie!


 Surówka z kolorowych marchewek
kolorowe marchewki, przepisy kolorowe marchewki, jak użyć kolorowe marchewki
kolorowe marchewki: żółta, biała, czerwona, pomarańczowa
łyżka oliwy
2 łyżki soku z cytryny
łyżka miodu
szczypta soli
garść pistacji

Marchewki zetrzeć na cienkie paseczki.
Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny i miodem, sosem polać marchewki.
Rozsypać pistacje.

kolorowe marchewki, przepisy kolorowe marchewki, jak użyć kolorowe marchewki

2 komentarze:

  1. Same witaminy ta surówka i na dodatek świetnie smakuje. Zrobiłam według przepisu i bardzo dobrze się sprawdziła jako dodatek do niedzielnego obiadu z rodziną. Dziękuje serdecznie za przepis aby więcej takich artykułów. Agencja modelek Infernal

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cieszę się, że surówka się sprawdziła :)

      Usuń

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger