26 cze 2016

Pasta z wędzonego karmazyna

Wędzony karmazyn to jedna z moich ulubionych ryb. Zazwyczaj kładę rybę na grzanki i posypuję szczypiorkiem, ale tym razem postanowiłam zrobić kanapkową pastę. Z innych past na kanapki polecam:

Pasta z wędzonego karmazyna

wędzony karmazyn
3 łyżki majonezu
mała łyżeczka musztardy
dymka
szczypiorek
sól, pieprz do smaku

Oddzielić mięso ryby od ości i utrzeć razem z majonezem i musztardą.
Dodać posiekaną drobno dymkę i szczypiorek.
Doprawić do smaku solą i pieprzem. 



1 komentarz :

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis podziel się zdjęciem na email lub fanpage :)

Linkwithin

var linkwithin_text = ‘Inne ciekawe przepisy:’ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly and PDF