Grand Opening Seafood Station w Sopocie

Kilka dni temu miałam przyjemność uczestniczyć w uroczystym otwarciu nowej restauracji Seafood Station w Sopocie. Wnętrze restauracji bardzo przypadło mi do gustu - stylizacja na rybne hale targowe to strzał w dziesiątkę. W restauracji serwowane są najwyższej jakości owoce morza, ryby i mięsa w sezonowych i regionalnych odsłonach. Poczęstunek był naprawdę smaczny, więc zapowiada się dobrze. Nasze podniebienia skradł dorsz w panierce piwnej, czyli fish&chips. 














Po więcej zdjęć zapraszam na fanpage [tutaj więcej zdjęć].

1 komentarz:

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger