Nowe kulinarne miejsca #7

Wraz z początkiem lutego serwuję Wam garść nowych restauracji w Trójmieście. Wszystkie moje relacje z restauracji wraz z obszernymi opisami menu znajdują się w dziale - Kulinarne Trójmiasto


Corezze - nowa restauracja w Gdańsku serwująca kuchnię śródziemnomorską z francuskimi nutami. Dopracowane wnętrze i sezonowe menu powinno Was skusić.


Moher - to gdyńskie miejsce, w którym zjesz na śniadanie bajgla, a na deser dobre ciasto, a przy okazji kupisz wełnę i nauczysz się robić na drutach. 


Przystanek Zupa - to raj dla fanów zup wszelakich otwarty na Świętojańskiej w Gdyni. Codziennie nowe propozycje zup, polecam tajską mocno pikantną, serową, krem z papryki - jest opcja na wynos. 


fot.DusiowaKuchnia

By the Way... - w pobliżu gdyńskiego Urzędu Miasta powstała restauracja z nowoczesną kuchnią polską.

fot.DusiowaKuchnia

Napoli Mia - neapolitańska restauracja w centrum Sopotu kusi włoską pizzą serwowaną prosto z kilkutonowego pieca. 


Magiel Towarzyski - to osiedlowe bistro na Małym Kacku z nowoczesną kuchnią polską (sezonową i regionalną), które wieczorami będzie kusić coctail barem.


Co Was kusi najbardziej? :)


Wszystkie fotografie (oprócz podpisanych) we wpisie są własnością restauracji.

1 komentarz:

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger