Grzanki z twarożkiem i figami

Powolne jesienne śniadanie z twarożkiem prosto z mleczarni (na fanpagu więcej o niej pisałam) i z ponętnymi figami oraz pysznym miodem rzepakowym. Po więcej jesiennych i nie tylko obrazków zapraszam na mój Instagram


Grzanki z twarożkiem i figami



bagietka
ok. 4 łyżki twarożku
1-2 figi
miód rzepakowy (lub lipowy)
suszony tymianek

Bagietkę pokroić na kromki i podpiec na patelni grillowej na złoty kolor.
Opieczone chlebki posmarować twarożkiem (jeżeli jest suchy wymieszajcie go ze śmietaną). 
Na twarożku położyć plasterki fig.
Całość polać miodem i posypać tymiankiem.






Zapraszam na IG - dodaj mnie do obserwowanych.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję, że jesteś :) Jeśli zostawiasz komentarz, jako anonim zostaw swoje imię :) Jeśli wypróbowałeś przepis wyślij zdjęcie na klaudia.sroczynska@gmail.com lub wstaw na fanpage :)

Copyright © 2016 Dusiowa kuchnia - blog kulinarny , Blogger